Obren Tešić 20. godina posle

Poštovani,

Povodom obeležavanja 20. godina od smrti Obrena Tešića, čuvenog šampiona u reliju, 09. i 10. septembra održaće se sledeći memorijalni program.

U petak, 9. septembra u 20h – Otvaranje izložbe „20 godina na putevima raja“ u Galeriji ustanove „Kultura“

U subotu, 10. septembra – „Obrenov krug“.  U 10h okupljanje ispred firme „BB Klekovača“, formiranje kolone i polazak u počasnu vožnju po unapred utvrđenoj trasi koju je isplanirao organizator. Na samom mestu sastanka uputićemo vas i u dodatne detalje u vezi sa vožnjom i dešavanjima u toku iste.

„Obrenov krug“ je vožnja rekreativnog karaktera. Učešće mogu uzeti SVI, bez ikakve prijave, samim dolaskom na polazno mesto. Možete voziti civilni ili reli automobil (ukoliko ga posedujete). Od reli vozača, suvozača, AS klubova, njihovih timova, vrednih majstora, kao i vernih fanova svakako se očekuje učešće, ali očekujemo i dolazak ljudi koji nemaju direktne veze sa automobilizmom, koji žele da se podsete velikog šampiona i odaju mu počast.

Po završetku „Obrenovog kruga“ u bioskopu „Vlaja“ prikazaće se kratki dokumentarni film „Fantastični reli“, koji je samo za ovu priliku snimila producentska kuća „Karantin film“. Ukoliko bude bilo interesovanja, postoji i mogućnost prikazivanja reprizne projekcije.

U slučaju da imate dodatna pitanja ili nedoumice u vezi sa programom, možete se informisati putem telefona
065/258-2258 ili putem elektronske pošte,  jovanjelisavcic@hotmail.com kontakt osoba Jovan Jelisavčić.

 

Podeli: