Dragi svi, HVALA !

Dragi svi,

Želimo da Vam se zahvalimo za Vaš dolazak u Bajinu Baštu i ukazano poštovanje prema svemu što smo u protekla dva dana prošli zajedno. Doprineli ste tvrdnji da je Obren Tešić bio veliki šampion – ne samo kao vozač, već i kao neko ko je imao višestruku ulogu u očuvanju i nadogradnji reli sporta u Srbiji. Na najbolji mogući način smo mu odali počast, a generacijski jaz koji se našao u toj koloni govori da njegova ideja o bezrezervnoj požrtvovanosti za ovaj sport i dalje tinja u ljudima i samo čeka da bude probuđena.

Hvala i prijateljima ASU „Gina“ za pomoć u organizaciji manifestacije „Obren Tešić 20 godina posle“. Šaljemo im svu našu ljubav i zahvalnost.

Hvala:  BB Kelekovača, Konfekcija Rabas, Forma print, IDS Clip Art, Tara-planina.com, Restoran Kurta, Ustanova „Kultura“, Goran Rabasović, Zoran Spasojević, Nenad Lečič, Nenad Marić, Branko Mijanović, Boško Vujić, Milenko Djurić, Milica Milosavljević, Bojana Ristić, svim klubovima, sudijama, navijačima, mehaničarima, prijateljima iz zemlje i regiona.

Nadamo se skorijem viđanju, a do tada ostanite u zdravlju i budite „fantastični“!

Srdačan pozdrav,

tim  ASU „Gina“ Bajina Bašta.

 

Podeli: